Aquavia Essence

Beschrijving

Intens genieten

De spa Essence van Aquavia is een zeer goed uitgeruste spa voor 5 personen. Met een grootte van 216cm x 216cm biedt deze spa meer dan voldoende ruimte met 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen.

Een echte meerwaarde in de spawereld !

De Essence, een spa in het Premium-assortiment, biedt ook dat pluspunt waar sommige gebruikers altijd om vragen: meer functies, betere afwerkingen, energiezuinigheid en superieure kwaliteit. Eén van deze elementen zijn onder andere te vinden in hun design afwerking (Woodermax, omkasting zonder schroeven of andere storende elementen).

Deze spa heeft in totaal 75 massage elementen, verdeeld over 65 watermassagejets en 10 airjets. Daarnaast is er een waterval, 3 hoofdsteunen, 2 waterfonteinen en RGB LED-lampen met chromotherapie (uitbreidbaar tot 5 Colour Sense-spots).

Het kabinet heeft ook een Metallic Structure anticorrosieve en anti-vervorming metalen structuur.

De premium circulatiepomp garandeert stilte tijdens het filteren, de hogedrukfilter voor een hoog rendement, de dubbele jetmotoren voor meer vermogen en Aromatherapie om te genieten van unieke geuren zonder het water vuil te maken.

Met de optionele functies beschikt deze spa over Surround Sound Audio Bluetooth (bestuurd door elk mobiel apparaat), het Wifi Touch Panel om spafuncties op afstand te regelen, het Nordic Insulation System (dit is een extra laag isolatie, speciaal aangegeven voor elke spa buiten in extreem koude omgevingen) en ten slotte de Blue Connect die de waterkwaliteit analyseert en chemicaliën voor uw spa aangeeft.

De Essence spa kan ook aangekocht worden zonder omkasting om in te bouwen in de grond mét behoud van de dubbele EcoSpa  isolatie.

* Deze  promotieprijs is exclusief levering & plaatsing

Specificaties

Artikelcode 00068
Categorie Spa's
Subcategorie Aquavia spa
Sub sub categorie Premium Spa

Extra specificaties

Capaciteit: 5 personen (4 zitplaatsen, 1 ligplaats)
Afmeting: 216 x 216 x 90 cm
Inhoud: 930 ltr
Gewicht-leeg: 327 kg
Aantal jets: 65 RVS Jets, alle traploos regelbaar + 10 airjets
Pomp: 2 x 2,5 HP pomp 2-speed + 1 x filterpomp + airblower 1.150 W
Electra: 220V  1 x 25 A
Sound systeem Optioneel bluetooth 2.1
Verlichting: LED RGB verlichting met afwisselende kleuren
Balboa system: Balboa Powerpack en UV lamp
Verwarming Balboa 3 kW heater

Uitvoeringen