Infrarood sauna's

Je eigen infraroodsauna ?

Da's genieten wanneer het jou past


Nood aan ontspanning na een drukke dag? Vaak last van pijnlijke spieren?

Wil je werken aan een gezond lichaam?Geef jezelf het comfort en de rust die je verdient.
De infrarood sauna’s van Platinum Wellness helpen jou hierbij.

  • Infraroodsauna Panorama reeks
  • Infraroodsauna Therapy reeks
  • Infraroodsauna Design reeks

Ontspanning


Onze Platinum infrarood sauna’s staan garant voor heerlijk ontspannen. Dankzij onze Carbon verwarmingstechnologie kan je op een verkwikkende manier ontspannen en voel je je al snel volledig relax.

Cardio
Je lichaam probeert zichzelf af te koelen door je bloed sneller te laten circuleren, wat gaat zorgen voor een verhoogde hartslag en een verhoging van het metabolisme.

Ontgifting


Door te transpireren kan het lichaam op een veilige en natuurlijke manier ontgiften. In een IR-sauna zweet men gemiddeld 20% giftige stoffen en 80% water uit. In een conventionele sauna daarentegen is dat gemiddeld 3% giftige stoffen en 97% water.

Gewichtsverlies


Uit onderzoek blijkt dat men tijdens een sessie van 30 minuten in een infraroodsauna ruim 600 calorieën verbrandt.

In een infraroodsauna probeert het lichaam zichzelf af te koelen en daardoor versnelt je hartslag en verbeteren je hartfuncties.

Je stofwisseling neemt aanzienlijk toe.

PijnverlichtingPijn reageert op warmte. Dit wil zeggen dat verschillende veelvoorkomende pijnaandoeningen specifiek met onze infraroodwarmtetherapie kunnen worden behandeld.

Spierpijn wordt een stuk minder en zelfs klachten door gewrichtsstoornissen als reuma worden minder door de werking van infrarood straling.

Gezonde huid

De stralingswarmte dringt gemakkelijk de huid in om zo te helpen tegen acne, eczeme, psoriasis, brandwonden, snijwonden, enz. ...

Lagere bloeddruk


Uit een klinische studie uitgevoerd door de universiteit van Missouri Kansas City in 2005 blijkt dat carbon-verwarmingselementen de bloeddruk verlagen indien drie keer per week 30 minuten een infraroodsauna wordt bezocht.