Zwemspa kopen?

Een zwemspa is optimaal genieten in het comfort van uw eigen tuin. Pure luxe!

Wanneer u beslist om een zwemspa te kopen bij Platinum Wellness, zorgt u voor pure luxe in het comfort van uw eigen tuin. Onze garantie? Een zwemspa van topkwaliteit aan een scherpe prijs.

De voordelen van een zwemspa

Het hele jaar door plezier

Een zwemspa biedt u het hele jaar door wellness bij u thuis aan een scherpe prijs. Heerlijk sporten of relaxen. Met een zwemspa heeft u 365 dagen per jaar plezier. Zowel binnen als buiten. En dat in uw eigen tuin.

Zuiver water

Onze ‘Pure Water’ producten, in combinatie met de ingebouwde ozonator met dubbel cartridge systeem, is uw garantie voor helder water vrij van algen en bacteriën. We zien het als onze missie om uw zwemspa in topconditie te houden.

Onze collectie zwemspa modellen

Combinatie van relaxen en sporten

Een zwemspa combineert het heerlijke relaxen van een jacuzzi met de sportieve kant van een zwembad. Zin om baantjes te zwemmen? Uw zwemspa is uitgerust met krachtige jetstreams die u naar wens kan instellen. Dankzij deze jetstreams kan u ter plaatse blijven zwemmen in uw zwemspa. Genoeg zwemtraining gehad? Dan kan u genieten van een rustgevend bubbelbad in het jacuzzi gedeelte van uw zwemspa.

Compact

De minieme afmetingen zijn een bijkomend voordeel van een zwemspa. Voor een degelijk zwembad moet u meteen een groot stuk van uw tuin opgeven. Een zwemspa daarentegen heeft een veel kleinere oppervlakte. Het is dan ook de ideale oplossing voor iemand met een kleinere tuin. Ook als u uw zwemspa indoor wilt laten plaatsen is deze compactheid een belangrijk voordeel.

Onze collectie zwemspa modellen

One-zone zwemspa's

one-zone zwemspa Een One-Zone zwemspa is een oplossing op maat voor iedereen die zowel wil zwemmen als genieten. One-Zone zwemspa’s bestaan uit 2 in elkaar overvloeiende delen. Enerzijds is de zwemspa uitgerust met krachtige zwemjets zodat iedereen op zijn eigen tempo kan zwemmen.

Anderzijds zijn er verschillende lig- en zitplaatsen voorzien met relaxerende massagejets. Zo kan u na het zwemmen genieten van een deugddoende massage.

Onze One-Zone zwemspa’s zijn verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes. Een standaard One-Zone zwemspa heeft een hoogte van 119 à 129 cm. Modellen uit de High serie zijn verkrijgbaar met een hoogte van 154cm.

Klik hier voor onze One-Zone zwemspa modellen

Dual-zone luxe zwemspa

Als u kiest voor een Dual-Zone zwemspa in uw tuin, kiest u voor pure luxe. Dual-Zone zwemspa's combineren een zwemspa met een jacuzzi. Omdat beide delen van elkaar gescheiden zijn, kan u 2 verschillende temperatuurzones creëren. In een Dual-Zone zwemspa heeft u de mogelijkheid om het zwemgedeelte in te stellen op 26 à 30°C, terwijl het water in de jacuzzi zone een zalige temperatuur van 36 à 39°C behoudt.

Het jacuzzi gedeelte biedt plaats aan 3 tot 5 personen, afhankelijk van het type zwemspa dat u kiest.

Elke zit- en ligplaats in deze luxe zwemspa is voorzien van volledig verschillende massagefuncties. We raden u aan om regelmatig door te schuiven en zo te genieten van een optimale massage.

Het zwemgedeelte van de Dual-Zone zwemspa heeft een zeer strakke afwerking. Zo heeft u steeds voldoende ruimte om aangenaam te zwemmen. De krachtige jetstream bestaat uit 6 tegenstroom jets en is volledig regelbaar zodat zowel beginnende als gevorderde zwemmers zich helemaal kunnen uitleven.

Klik hier voor onze Dual-Zone zwemspa modellen

Zwemspa dual zones

Een scherpe prijs voor uw persoonlijke zwemspa?

Als u een zwemspa wilt kopen, kunnen de prijzen al eens ver uit elkaar liggen. De prijs van een zwemspa hangt namelijk af van verschillende factoren. Zo zullen onder andere de grootte van het bad, de inrichting, het aantal zitplaatsen, het aantal propellers en de extra’s die u wenst de uiteindelijke prijs van uw zwemspa beïnvloeden.

Daarnaast moet u ook rekening houden met de kosten voor transport en installatie. Een zwemspa wordt meestal vooraf gemonteerd en als één stuk geleverd en geïnstalleerd. Interesse in een zwemspa aan uitstekende prijs/kwaliteit?

Kom zeker eens langs in één van onze showrooms!