jacuzzi kopen?

  • Villeroy & Boch
  • Aquavia jacuzzi
  • Platinum Spa's

Een jacuzzi kopen voor bij u thuis? In huis of buiten? Ruim aanbod spa's en jacuzzi's aan scherpe prijzen.

  • Jacuzzi Villeroy & Boch
  • AQUAVIA JACUZI
  • PLATINUM JACIZZIS

Wie droomt er nu niet van een eigen spa of jacuzzi in huis of buiten in de tuin? Lekker ontspannen na een drukke dag bij u thuis. Bij Platinum Wellness vindt u bubbelbaden aan een scherpe prijs. Geen goedkope namaak, maar enkel bubbelbaden van welbekende merken als Villeroy & Boch, Aquavia of Platinum. Spring zeker even binnen als u er aan denkt om een bubbelbad te kopen. Onze klanten prijzen ons om onze uitgebreide service en diepgaande expertise.

WENST U BEPAALDE INFORMATIE ?

De voordelen van een jacuzzi bij u thuis

jacuzzi villeroy just silence compactEen jacuzzi kopen voor bij u thuis brengt een heleboel interessante voordelen met zich mee. Niet alleen voor u persoonlijk. U verhoogt ook de uitstraling van uw woning.

Zeg vaarwel tegen stress. Dankzij uw nieuwe spa kan u heerlijk ontspannen in het comfort van uw eigen woning. Een regelmatig bezoekje aan uw persoonlijke bubbelbad bevordert de bloedsomloop en vermindert pijn en andere klachten zoals stress, rug- en nekklachten, artrose, artritis en fibromyalgie.

Omdat uw jacuzi een minimum aan onderhoud vereist, geniet u het hele jaar door aan een beperkte kost. Wist u dat de effecten op uw gezondheid in de koude maanden het grootst zijn?

Door een jacuzi in uw huis of buiten in uw tuin te plaatsen verhoogt u de uitstraling en uiteindelijk de waarde van uw huis. Onze spa's zijn volledig aanpasbaar naar uw specifieke noden en eisen. Binnen of buiten? In uw tuin of op uw terras? Platinum Wellness zorgt voor een bubbelbad van topkwaliteit aan een interessante prijs.

Bubbelbad kopen – de mogelijkheden

Een bubbelbad kopen bij Platinum Wellness betekent kiezen voor topkwaliteit aan een scherpe prijs. In ons ruime aanbod vindt u bubbelbaden van welbekende merken als Villeroy & Boch, Aquavia of Platinum. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Onze bubbelbaden van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar voor 3 tot 8 personen. We verdelen bubbelbaden uit de Comfort, Design, Fitness en Premium reeksen van Villeroy & Boch. Bubbelbaden van Aquavia zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor 3 tot 6 personen. In ons assortiment vindt u bubbelbaden uit de Aqualife, Exclusive en Premium serie van Aquavia. Voor het merk Platinum ten slotte verdelen we bubbelbaden voor 3 tot 8 personen.

Welk type of merk van bubbelbad u wilt kopen doet er niet toe. Wanneer u een bubbelbad koopt bij Platinum Wellness krijgt u een kwalitatief bubbelbad aan een interessante prijs.

Minimum aan onderhoud

Platinum Spa's Om uw bubbelbad in topconditie te houden heeft u geen dure onderhoudsproducten nodig. Standaard waterbehandelingsproducten als chloortabletten of chloorgranulaat en een pH verhoger of verlager zijn voldoende om het water in uw bubbelbad schoon en gezond te houden. Een bubbelbad vereist verder zeer weinig onderhoud. Wekelijks de filter schoonmaken en 2 tot 3 keer per jaar het water verversen is voldoende om uw bubbelbad een lang leven te bieden.

Spa, bubbelbad, whirlpool of jacuzzi?

De termen spa, bubbelbad en jacuzzi worden vaak door elkaar gebruikt, maar dat is in principe niet helemaal correct. We kijken naar de oorsprong van de woorden spa, bubbelbad en jacuzzi om duidelijkheid te scheppen.

Vandaag de dag wordt het woord spa gebruikt in verschillende betekenissen. Naast een bubbelbad, kunnen mensen het ook hebben over een resort of wellness center.

Het woord spa is afgeleid van de Belgische stad Spa. In de Middeleeuwen werd aangenomen dat ziektes veroorzaakt door een tekort aan ijzer verholpen konden worden door het drinken van ijzerhoudend bronwater. Sinds 1326 wordt Spa gefrequenteerd door mensen op zoek naar de heilzame kracht van het Spa bronwater. Een Britse bezoeker van Spa ontdekte in de 16de eeuw een vergelijkbare bron in de buurt van Yorkshire. Hij bouwde er een resort rond en noemde het ‘The English Spaw’. Dat is de eerste generische omschrijving van het woord spa.

In commerciële context wordt vaak geclaimd dat de spa een acroniem is voor de Latijnse spreuk “Sanitas Per Aquam” of “Gezondheid door water”. Dit is echter onwaarschijnlijk.

Een bubbelbad is de letterlijke vertaling van het Amerikaanse merk Whirlpool. Een bubbelbad ontleent zijn naam aan de werking ervan. Een bubbelbad is een – meerpersoons – zitbad met een temperatuur van ongeveer 37°C. Onderin – verspreid over het bubbelbad – wordt lucht gepompt waardoor stromen met omhoog komende luchtbellen ontstaan.

Jacuzzi is veruit de meest gebruikte term om een spa of bubbelbad te benoemen. Niets is echter minder waar. Jacuzzi Brothers is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1915 door de Italiaanse broers Jacuzzi. Het bedrijf spitste zich vooral toe op de ontwikkeling van vliegtuigpropellers. In 1956 ontwikkelde Candido Jacuzzi een speciale pomp om zijn aan reuma lijdende zoon hydrotherapeutische behandelingen te kunnen bieden om zijn pijn te verlichten. In 1968 bracht Jacuzzi het eerste bubbelbad met geïntegreerde jets op de markt. Tegen 1970 waren de bubbelbaden van Jacuzzi zo geëvolueerd dat een volledige familie er tegelijk van kon genieten.


Bubbelbad kopen aan een scherpe prijs

Als u een bubbelbad wilt kopen aan een scherpe prijs, bent u bij Platinum Wellness steeds aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en een uitgebreid handelsnetwerk laten ons toe om u steeds een interessante prijs te bieden voor uw nieuwe bubbelbad. Onze klanten prijzen ons om onze uitgebreide service en no-nonsense aanpak.

Bekijk gedetailleerde informatie over onze verschillende bubbelbaden:

  • Villeroy & Boch
  • Aquavia jacuzzi
  • Platinum Spa's