Softub

De voordelen van Softub

Een Softub hot tub is de ideale uitbreiding aan uw woning. Zowel voor binnen als buiten. U kan deze draagbare hottub kopen bij Platinum Wellness aan een scherpe prijs.

Een Softub is een draagbare hot tub die u makkelijk en snel opstelt in uw woning, in uw tuin of op uw terras. Een Softub hottub is duurzaam en energiezuinig. Uit ons ruime aanbod kan u hot tubs van Softub kopen aan een scherpe prijs. Onze Softub hot tubs zijn verkrijgbaar in 4 uitvoeringen. Elk model is aanpasbaar aan uw specifieke wensen. U heeft de keuze uit verschillende omrandingen, kleuren en accessoires. De grootste Softub heeft een diameter van 2 meter en een capaciteit van zes personen. Heeft u altijd al van een eigen hot tub gedroomd? Dan is deze Softub zeker iets voor u!

1. Gewicht

softub gewichtDe Softub kan werkelijk bijna overal geïnstalleerd worden dankzij zijn laag gewicht. 
Het leeggewicht van onze Softub modellen is namelijk minder dan 40 kg waardoor het ook zeer gemakkelijk is om deze te verplaatsen.
Zo kan je bijvoorbeeld de Softub in de zomer ergens in je tuin installeren, en naar de winter toe als het kouder wordt kan je de Softub op je terras of in de veranda plaatsen.
De motor zelf weegt minder dan 25 kg.
Eens terug gevuld met water kunt u genieten van de ontspannende massage.

3. Energiezuinig

energiezuinige softubDe Softub staat bekend als één van de zuinigste hottubs ter wereld! Met een constante temperatuur van 37° het hele jaar verbruikt een Softub in België zeer weinig energie. Tests hebben uitgewezen dat de Softub een gemiddeld dagverbruik heeft van minder dan 1 euro !
Dit komt dus neer op een heel jaar genieten van uw hottub in de tuin voor minder dan 365 euro.
De Hydromate (motor) is een gepatenteerd systeem uniek van Softub waardoor de warmte afgifte van de motor het water in de hot tub kan opwarmen tot 40°, zonder dat een extra verwarmingselement nodig is.

  • Softub