Zwembaden

zwembad leisure pools achtergrond

Waarom kiezen voor Leisure Pools?

Leisure pools cube

Leisure Pools geeft een levenslange garantie!

Leisure Pools garandeert uw zwembad op structuur en structuur schade door osmose.

Alleen de beste materialen!

De Full Epoxy Vinylester constructie garandeert uw zwembad voor generaties lang.
Uw zwembad wordt volledig gewapend met Kevlar® - , Carbon - en Basalt vezels voor een ongekende stevigheid: het Composite Armour TM Nuplex industries verzorgt een kleurecht, krasbestendig en antibacterieel interieur van uw zwembad.
De Core mat® nano-isolatie is de meest betrouwbare isolatie die bestand is tegen het grondwater en optimale duurzaamheid blijft garanderen. Zo kunt u genieten van uw zwembad in een aangename temperatuur binnen budget.

Innovatie voor uw comfort!

De zelfreinigende rolluikbak is een uniek systeem van Leisure pools en bespaart u gigantisch manueel onderhoud en beperkt ook het gebruik van chemicaliën (chloor) in uw zwembad.

Montage Leisure Pool

Eco / Zero module

Deze laatste ontwikkeling van Leisure Pools is een vooruitstrevende intelligentie tussen de omvormer van uw zonnepanelen en onze filterinstallatie/warmtepomp.

Van het ogenblik dat de zonnepanelen overcapaciteit geven kan onze installatie deze optimaal benutten en dusdanig het verbruik van het zwembad op jaarbasis zo optimaal energiezuinig houden.

Dit staat in schril contrast met de klassieke zwembaden die veel energie verbruiken waarbij de filterpomp continu draait en warmtepompen 

info gevraagd

Linear

Een zwembad in harmonie met uw project. Betaalbaar, strak, langgerekt, plaatsbesparend en zeer modern.
Met deze ingrediënten ontwierp Leisure Pools een zwembad dat voldoet aan de wensen van moderne mensen met smaak.
Terwijl de ene baantjes trekt, kijkt de ander toe van op de plage die over de hele breedte loopt, genietend van een drankje...

Beschikbaar in volgende lengtes : 6m / 7m / 8m / 9m / 10m en 11m op breedte 3,30m, met vlakke bodem van 1,50m diepte.
Cube

Schitterend door zijn strakke lijnen en minimalistisch design, met aandacht voor functionaliteit.


De plage, tevens de eerste ruime trede, is tegelijk ook de behuizing van het automatische solar lamellendek.
Dankzij de hoge waterstand tot net onder de boordstenen, oogt het zwembad organisch-vloeibaar in de terrassen of in de tuin.
De hellende bodem, de staanrand én de veiligheidsrand voor het roldek dragen bij tot een veilig zwembad voor kinderen en huisdieren.cube afmetingen

Reflection

Genieten staat centraal voor de sportieve zwemmer en voor speel-spetterende kinderen in en rondom het water. De vrije doorgang naast de ruime zit-en ligbank over de volledige lengte, nodigt uit om baantjes te trekken, terwijl de overige gezinsleden genieten van een rustmoment op de zitbanken.
De strakke lijnen van dit zwembad geven een moderne toets aan uw tuin.reflection afmetingen