Aquavia Feel

Beschrijving

Puur ontspannen met de familie !

De Feel Spa is een veelzijdige en praktische spa met zeer compacte afmetingen binnen het Aqualife assortiment.

Deze spa onderscheidt zich door zijn 5 volledig ergonomische en uitgeruste zitplaatsen, waarvan twee comfortabele ligplaatsen en drie diepe zitplaatsen die de beste massages mogelijk maken. 

In totaal zijn er 44 massagepunten (32 waterjets en 14 airjets) die het spa-moment tot een onvergetelijke ervaring maakt.

We hebben het over een ongelooflijk complete en flexibele spa: drukgebaseerde hydromassagestralen, roterende drainagemassagestralen, stressvrije roterende massagestralen en voetmassagestralen maken de spa Feel een echt wellnessoord thuis, op een terras, tuin of binnen.

 

Kwaliteit en degelijkheid !

Deze AquaVia spa type Feel combineert hoogwaardige materialen, robuuste structuur en zeer betrouwbare mechanische en elektronische elementen.

De Feel bevat standaard onder andere een gegalvaniseerde metalen structuur, een digitaal bedieningspaneel, 1 LED-spot, een energiebesparende cover en het Clean Water-systeem dat constant ozon in het water mengt om bestaande bacteriën erin te elimineren. Het resultaat is glashelder en zuiver water.

Wat optionele functies betreft, is er de mogelijkheid om extra te kiezen voor oa. 2 LED-spots, Surround Bluetooth Audio, Wifi Touch Panel Blue Connect, EcoSpa, Nordic Insulation System... om echt een spa te creëren die bij je past.

Kortom, de Feel is een familie spa met geweldige prestaties, met optimale onderhoudskosten, grote duurzaamheid en onovertroffen waar voor je geld. 

 

voetmassagemassage regeling jacuzziLuchtmassage jacuzzi aquavia

Specificaties

Artikelcode 00065
Categorie Spa's
Subcategorie Aquavia spa
Sub sub categorie Aqualife Spa

Extra specificaties

 

Capaciteit: 5 personen (3 zitplaatsen, 2 ligplaatsen)
Afmeting: 216 x 216 x 90 cm
Inhoud: 930 ltr
Gewicht-leeg: 327 kg
Aantal jets: 32 RVS Jets, alle traploos regelbaar + 12 airjets
Pomp: 1 x 2,5 HP pomp 2-speed + 1 x filterpomp + airblower
Electra: 220V  1 x 20 A
Sound systeem Optioneel bluetooth 2.1
Verlichting: LED RGB verlichting met afwisselende kleuren
Balboa system: Balboa Powerpack en Ozonator
Verwarming Balboa 3 kW heater

Uitvoeringen