Aquavia Nice

Beschrijving

De ultieme luxe spa

Deze luxueuse spa straalt een perfecte combinatie uit van een ergonomisch én esthetisch ontwerp dat een super gevoel van welzijn biedt.

Deze 5-persoons hot tub, met 4 comfortabele stoelen en een spectaculaire ligplaats, is de perfecte oplossing voor diegenen die een spa willen kopen met geweldige prestaties.

De spa Nice van Aquavia is één van de krachtigste modellen van de Aquavia Spa's, met twee onafhankelijke hydromassagepompen en een airpomp, plus de exclusieve Silent Pump.

Deel uw beste momenten met familie, stel of vrienden in uw Nice Spa. De spa bevat 54 roestvrijstalen jets, instelbaar in intensiteit en richting, samen met 12 airjets met Relax Impact System dat je spieren buitengewoon ontspant.

Zijn flexibele massagesysteem is werkelijk fantastisch, dat door hydromassagesequenties de handen van de masseur emuleert met de mogelijkheid om intensiteiten, intervallen en tijdsduur in te stellen.

De ligplaats creëert magische wellnessmomentende van de voeten tot in de nek.

Het kabinet heeft ook een Metallic Structure anticorrosieve en anti-vervorming metalen structuur.

De premium circulatiepomp garandeert stilte tijdens het filteren, de hogedrukfilter voor een hoog rendement, de dubbele jetmotoren voor meer vermogen en Aromatherapie om te genieten van unieke geuren zonder het water vuil te maken.

Met de optionele functies beschikt deze spa over Surround Sound Audio Bluetooth (bestuurd door elk mobiel apparaat), het Wifi Touch Panel om spafuncties op afstand te regelen, het Nordic Insulation System (dit is een extra laag isolatie, speciaal aangegeven voor elke spa buiten in extreem koude omgevingen) en ten slotte de Blue Connect die de waterkwaliteit analyseert en chemicaliën voor uw spa aangeeft.

* Deze promotieprijs is exclusief levering & plaatsing

Specificaties

Artikelcode 00070
Categorie Spa's
Subcategorie Aquavia spa
Sub sub categorie Premium Spa

Extra specificaties

Capaciteit: 5 personen (4 zitplaatsen, 1 ligplaats)
Afmeting: 216 x 216 x 90 cm
Inhoud: 1.180 ltr
Gewicht-leeg: 306 kg
Aantal jets: 54 RVS Jets, alle traploos regelbaar + 12 airjets
Pomp: 2 x 2,5 HP pomp 2-speed + 1 x filterpomp + airblower 1.150 W
Electra: 220V  1 x 25 A
Sound systeem Optioneel bluetooth 2.1
Verlichting: LED RGB verlichting met afwisselende kleuren
Balboa system: Balboa Powerpack en UV lamp
Verwarming Balboa 3 kW heater

Uitvoeringen