Aquavia Quantum

Beschrijving

Een minimalistische spa met maximale functies


Dit minimalisme is waar de Aquavia Quantum spa voor staat, een spa ontworpen voor die gebruikers die op zoek zijn naar een mooie strakke design spa zonder veel gedoe maar met krachtige massage eigenschappen.

In die zin is de Quantum Spa een enorm effectieve hydrotherapiemachine voor een veelheid aan verschillende voorzieningen, van pure ontspanning tot spiermassage na een fysieke inspanning.

Als u een exclusieve maar minimalistische spa wilt kopen met uitstekende eigenschappen, dan is de Quantum een ideale oplossing.

Met 4 zitplaatsen, waarbij elke zitplaats een verschillende massage opstelling heeft (27 massagejets) en luchtjets (12), is de Quantum een zeer complete spa.

Zoals alle spa's in de Exclusieve spa range, beschikt het over een krachtig Led sfeerverlichting en geluidsysteem: het Colour Sense-systeem met 5 veelkleurige LED-spots voor een complete chromotherapie-ervaring, compleet met de elegante esthetiek van buitenkastverlichting (Pure Line Lighting) en de Surround Bluetooth Audio om naar muziek te luisteren zoals in de bioscoop.

Dankzij de ultraviolette behandeling wordt de spa volledig gedesinfecteerd, en waarborgt deze een absoluut kristalhelder water, mede dankzij de filtering door de ultrastille circulatiepomp. Hierdoor wordt er tot 80% minder chloor toegedient dan in een standaard spa, zodat men kan spreken van vrijwel chloorvrij genieten.

Quantum Spa is efficiënt in therapie, filtering en energieverbruik. Dit is een EcoSpa met een ABS-isolatie om warmteverliezen te voorkomen.

Daarbij is het mogelijk deze extra te voorzien met de dubbele totaalisolatie van Nordic Insulation System aan de zijkanten om op deze wijze tot 80% op energieverbruik te besparen en de watertemperatuur zelfs buiten bij extreme kou tot -15ºC op peil te houden.

Specificaties

Artikelcode 00071
Categorie Spa's
Subcategorie Aquavia spa
Sub sub categorie Exclusive Spa

Extra specificaties

Capaciteit: 4 personen (4 zitplaatsen)
Afmeting: 198 x 198 x 76 cm
Inhoud: 975 ltr
Gewicht-leeg: 220 kg
Aantal jets: 27 RVS Jets, alle traploos regelbaar + 12 airjets
Pomp: 1 x 2,5 HP pomp 2-speed + 1 x filterpomp + airblower 1.150 W
Electra: 220V  1 x 20 A
Sound systeem Optioneel bluetooth 2.1
Verlichting: LED RGB verlichting met afwisselende kleuren
Balboa system: Balboa Powerpack en ozonator
Verwarming Balboa 3 kW heater

Uitvoeringen