Aquavia Soft

Beschrijving

Een absolute topspa !

Een zeer populaire spa en topper van Aquavia Spa. Het charmante ontwerp, de veelzijdigheid, de geweldige prestaties en ergonomie maken van deze spa een prachtexemplaar.

Dankzij de binnenruimte van 216 x 216 kunnen 6 personen zeer comfortabel genieten (1 ligplaats, 5 zitplaatsen) van een complete massage dankzij de 44 hydrotherapeutische massagejets en 10 airjets.

Deze spa biedt tevens een groot vermogen aan massage en ontspanning dankzij de 4 onafhankelijke motoren (2 voor de waterjets, 1 voor luchtbellen en 1 voor filtratie)

Topprestaties

• Aromatherapie: Deze functie bevat aangename geuren in de luchtbellen van de spa, waardoor het spamoment maximaal wordt verhoogd.

• Ultraviolette behandeling: helder water, geen geuren of irritaties. Met behulp van een ultraviolette lichtlamp vernietigt het bacteriën en andere ziektekiemen die in het water aanwezig zijn.

• Colour Sense chromotherapie systeem, met 5 LED spots in het water en afwisselende kleursequenties (met of zonder overgang) om unieke sensaties op te roepen tijdens uw bad.

En de optionele...

• Surround Bluetooth Audio: 4 luidsprekers en een subwoofer voor basresonantie met ongelooflijk surroundgeluid, bestuurd vanaf elk mobiel apparaat.

• Wifi Touch Panel om spafuncties op afstand te regelen.

• Blue Connect: Analyseert de waterkwaliteit en geeft aan hoeveel ph / chloor aan de spa moet toegediend worden.

• EcoSpa: Dit extra isolatiesysteem maakt het mogelijk om de watertemperatuur te behouden met 69% energiebesparing, zelfs bij extreme temperaturen van -25° C.

• Nordic Insulation System: Thermische isolatie die 80% besparing biedt om water op 38° C te houden, zelfs in extreme omstandigheden van -15° C buiten.

* Prijs exclusief levering en installatie

Specificaties

Artikelcode 00067
Categorie Spa's
Subcategorie Aquavia spa
Sub sub categorie Premium Spa

Extra specificaties

Capaciteit: 5 personen (4 zitplaatsen, 1 ligplaats)
Afmeting: 216 x 216 x 90 cm
Inhoud: 980 ltr
Gewicht-leeg: 330 kg
Aantal jets: 65 RVS Jets, alle traploos regelbaar + 10 airjets
Pomp: 2 x 2,5 HP pomp 2-speed + 1 x filterpomp + airblower 1.150 W
Electra: 220V  1 x 25 A
Sound systeem Optioneel bluetooth 2.1
Verlichting: LED RGB verlichting met afwisselende kleuren
Balboa system: Balboa Powerpack en UV lamp
Verwarming Balboa 3 kW heater

Uitvoeringen