Barrel sauna

8.990,00 (incl. BTW)

Beschrijving

Plaats een barrelsauna in uw tuin en geniet van Wellness bij u thuis. Bij Platinum Wellness kan u een barrel sauna kopen aan een scherpe prijs.

Een barrel sauna is zonder twijfel de meest charmante oplossing om in uw tuin een sauna te installeren. Door een sauna barrel in uw tuin of op uw terras te plaatsen, geniet u van Wellness bij u thuis. Als kers op de taart brengt het plaatsen van een barrel sauna een paar zeer interessante voordelen met zich mee.

Waarom een barrel sauna kopen?

De specifieke ronde vorm van de sauna barrel staat garant voor een snellere opwarmtijd en een betere luchtcirculatie. Een barrel sauna is compacter en, omdat er geen rechte hoeken zijn, circuleert de warmte beter. In een rechthoekige sauna blijft de warmte dikwijls in de hoeken hangen. Onze sauna barrels zijn vervaardigd uit kwalitatief Thermowood hout. Dit geeft ze een natuurlijke uitstraling. Een barrel sauna past dan ook perfect op uw terras of in uw tuin. Als u ervoor kiest om een barrel sauna te kopen, kan u volop genieten van wellness in het comfort van uw eigen huis.

Onze barrel sauna’s zijn uitgerust met kachels uit de nieuwe “Forte”-serie van Harvia. Omdat de kern in deze kachel continu een temperatuur heeft van 220°C, hebben ze een zeer korte (< 5 min.) opwarmtijd. De Harvia kachels zijn uitgerust met een super geïsolerende mantel waardoor de buitenkant steeds lauw aanvoelt. Dankzij deze speciale mantel zal u een heleboel minder energie verbruiken, ook wanneer u de barrel sauna niet gebruikt. We kunnen uw panoramische barrel sauna uitrusten met een elektrische of houtgestookte kachel. De keuze is aan u.

De sauna barrel is vervaardigd uit dik (46mm) Thermowood hout. Hierdoor is uw barrel sauna enorm goed geïsoleerd en kan ze op elk moment van het jaar zonder probleem de gevraagde temperatuur bereiken.

Jarenlang ervaring en diepgaande expertise laten ons toe u steeds de meest geschikte barrel sauna aan te bieden. In ons ruime aanbod kan u barrelsauna’s kopen aan scherpe prijs. Bij ons vindt u geen goedkope namaak, maar enkel barrel sauna’s van topkwaliteit. Onze klanten prijzen ons om onze uitgebreide service en vlotte oplevering.

Barrel sauna kopen aan een scherpe prijs

Als u een barrel sauna wilt kopen, bent u bij Platinum Wellness steeds aan het juiste adres. Jarenlang ervaring en diepgaande expertise laten ons toe u steeds de meest geschikte barrel sauna aan te bieden. In ons ruime aanbod kan u barrelsauna’s kopen aan scherpe prijs. Bij ons vindt u geen goedkope namaak, maar enkel barrel sauna’s van topkwaliteit. Onze klanten prijzen ons om onze uitgebreide service en vlotte oplevering.

Specificaties

Artikelcode 00151
Categorie Sauna's

Extra specificaties

Afmeting:

300 x 227 cm (l x d) – lengte saunaruimte 227 cm – lengte terras 60 cm

Constructie:

Regelbare RVS spanbanden

Deur:

Deur in hout met ingewerkt (dubbel) glas, met slot.

Houtsoort:

Thermowood van 46mm dikte
Dakbedekking: Dakbedekking met oversteek in kleur naar keuze (zwart,groen,grijs of rood) en luxe dakafwerking aan de voor- en achterzijde.

Terras buiten:

60 cm lengte met 2 zitbanken

Onderstel:

Volledig geïmpregneerd houten onderstel inclusief zijafwerking

Sauna kachel:

Keuze tussen electrisch of hout kachel

electrische vereisten:

6mm 5-draads kabel en 32 A, of 5G 2,5mm voor 3 fase - 400 V

opties:

Infrarood stralers A,B en C ingebouwd

 

Volledig glazen achterwand ipv 50%